Les policies locals de Marratxí i Palma col·laboren per perseguir il·lícits en zones limítrofes

    384

    La Policia Local de Palma i la Policia de Marratxí col·laboren per perseguir les activitats il·lícites en punts limítrofs entre municipis.

    Els ajuntaments de Palma i de Marratxí, mitjançant una actuació conjunta executada per les seves policies locals, han visitat aquest dimarts una de les zones de l’àrea metropolitana, urbanització Can Garriga, on s’han rebut queixes per part dels veïns relatives a incivisme i altres il·lícits.

    La comitiva, en què han participat la regidora de l’àrea de Seguretat Ciutadana, Joana Adrover, i el batle de Marratxí, Miquel Cabot, acompanyat d’altres membres de l’equip de govern, juntament amb policies dels dos municipis, tècnics i el coordinador del districte Nord de Palma, ha fet una visita per a conèixer de primera mà la realitat del terreny.

    A partir d’aquí la col·laboració entre consistoris es reforçarà amb actuacions específiques en l’àmbit administratiu i policial, i s’estudiarà la necessitat de coordinació amb altres àrees municipals i administracions supramunicipals.