L’Associació Balear d’Esclerosi Múltiple rep una ajuda de 4.500 euros de l’Ajuntament de Marratxí

    243

    El batle de Marratxí, Miquel Cabot; la regidora de Serveis Socials, Aina Amengual i la presidenta de l’Associació Balear d’Esclerosi Múltiple (ABDEM), Isabel Gayà, han signat l’acord pel qual l’Ajuntament concedeix una subvenció de 4.500 euros a aquesta entitat amb l’objectiu de donar suport econòmic al programa que ofereix ABDEM així com a les despeses generades per dur a terme la seva tasca social.

    L’Associació Balear d’Esclerosi Múltiple treballa amb l’objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple i altres patologies similars, i de les seves famílies, oferint suport psicosocial, serveis de neurorehabilitació i tota mena d’actuacions que serveixin per augmentar i millorar els recursos sociosanitaris i sensibilitzar la nostra comunitat.

    A proposta de l’àrea de serveis socials, l’Ajuntament de Marratxí fa arribar la subvenció de 4.500 euros a l’Associació Balear d’Esclerosi Múltiple. Així, aquesta entitat amb el seu valor social, podrà continuar treballant a benefici de les persones amb esclerosi múltiple i altres patologies similars. D’aquesta manera, l’Ajuntament facilita la tasca i el desenvolupament de projectes dels quals també la ciutadania de Marratxí se’n veu beneficiada.

    L’Associació Balear d’Esclerosi Múltiple (ABDEM) és una organització sense ànim de lucre, constituïda al novembre de l’any 1994. Actualment, l’Associació té prop de 447 socis, 312 d’elles són persones amb Esclerosi Múltiple i la resta, amics, familiars i col·laboradors tant de l’àmbit sociosanitari com empreses privades. A ABDEM treballen a favor de les persones diagnosticades amb Esclerosi Múltiple i altres patologies neurològiques similars, amb la finalitat de millorar la seva qualitat de vida i la de les seves famílies.