Les famílies de Marratxí continuaran rebent les ajudes per a llibres i material escolar

168

Les famílies de Marratxí que cada any reben de l’Ajuntament ajudes per a l’adquisició de llibres de text i material escolar continuaran rebent-la, sense cap canvi ni retallada en l’import, segons ha explicat el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Marratxí, Xisco Ferrà, després de la denúncia ahir del grup Més per Marratxí, que ha afirmat que el Consistori ha fet una “retallada dràstica” en la partida pressupostàr

Ferrà ha explicat que els imports totals d’ajudes que s’han realitzat cada any han estat de 19.215,17€ en 2019, de 27.746,20€ l’any 2020, 23.980,42€ en 2021 i 20.260,75 € l’any 2022. “Destinant una partida de 30.000€ com veiem per altres anys es cobreixen perfectament les necessitats dels veïns que demanen aquestes ajudes, per tant, les famílies que les sol·liciten les continuaran rebent com cada any”, ha explicat el també regidor d’Economia.

L’Ajuntament de Marratxí ha volgut deixar clar a través d’un comunicat que no s’ha produït cap retallada. “El problema de Més és que no sap fer pressupostos, i destinava cada any 50.000 € a unes ajudes que sabia que no anava a esgotar, quan podria haver destinat els més de 20.000 € sobrants a altres ajudes o a altres inversions”, ha manifestat Ferrà, que també ja acusat als eco sobiranistes d’ “alarmar” als veïns amb “falsedats”.

Per part seva, la regidora de Serveis Socials, Elvira García, àrea que gestiona les ajudes, també ha volgut deixar clar que no es retallarà cap ajuda per a les famílies del municipi que ho necessiten, i que l’actual equip de govern és “perfectament conscient de les diferents realitats socials del municipi”. “L’estratègia de l’oposició d’espantar als ciutadans no els funcionarà. Aquest equip de govern no realitzarà cap retallada en Serveis Socials, i està 100% compromès amb ajudar als que més el necessiten”, ha conclòs García.