L’àrea de Cultura posa en marxa nombrosos actes en el programa Novembre cultural

223

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Marratxí ha posat en marxa per a aquest mes el programa Novembre Cultural, una sèrie d’activitats per a tots els públics que tindran lloc al llarg d’aquest dies. Així, en col·laboració amb el Consell de Mallorca, s’han organitzat contacontes a la biblioteca de Es Pont d’Inca, que compten amb una gran afluència de públic i que es troba entre les tres més actives de Mallorca. Un missatge en una butllofa, N’espardenyeta i La Setmana són els títols dels tres contacontes d’aquest mes.

A més, hi haurà dos ballades populars o balls participatius, en Sa Cabana i Es Pla de na Tesa a càrrec de Balladors des Raiguer i Aires des Pla respectivament. Dos tallers, també a les biblioteques, denominats Crea el teu lema i el concert extraordinari de Santa Cecilia de la Banda Municipal de Música de Marratxí completen el programa cultural del mes.

“La nostra intenció des que iniciem la legislatura és oferir un ampli i divers programa cultural, per a tots els públics, edats i gustos. Marratxí és un municipi molt actiu culturalment, i l’ajuntament ha d’oferir cultura com un servei bàsic més” ha explicat la regidora de Cultura, Carmen Cañellas.

Finalment, i continuant amb la tradició expositiva del municipi, Ca Ses Monges de Pòrtol acull del 3 al 22 de novembre l’exposició Retorn al jardí de l’hivern de Toni Crespo. Una mostra de l’ús innovador dels esprais, amb mescla de textures, materials i tècniques que capten l’essència urbana. Una obra que mostra el reflex dinàmic del paisatge urbà, les històries ocultes en els carrerons i les marques deixades pels seus habitants.