L’Ajuntament instal·la un nou punt de càrrega de vehicles elèctrics a Sa Cabaneta

232

El pàrquing situat a davant de l’Ajuntament, al camí de n’Olesa, a Sa Cabaneta, ha estat habilitat amb un nou punt de càrrega per als vehicles elèctrics. Se suma a aquells que ja hi ha en funcionament en el municipi: a l’avinguda de Gabriel Maura (Ses Cases Noves), al camí de Son Alegre (Es Pla de na Tesa), al carrer de la Casa del Poble (Sant Marçal) i al carrer de la Balanguera, devora centre de salut Martí Serra (Sa Cabana), si bé aquest darrer està temporalment fora de servei a causa d’una avaria greu.

A dia d’avui, a Marratxí, el nombre de vehicles elèctrics és de 23 i el d’híbrids s’eleva a 94.

Fets els tràmits pertinents, la Conselleria de Mobilitat del Govern ha integrat aquest nou punt de recàrrega a la xarxa autonòmica MELIB. Es pot consultar en temps real la ubicació i estat de tots els punts de càrrega inclosos a la xarxa autonòmica MELIB a l’enllaç https://www.tib.org/ximelib/public/map.xhtml

Els titulars de la targeta MELIB poden carregar el respectiu vehicle a qualsevol punt de la xarxa. També ho poden fer els titulars de la targeta TIB, però abans l’han d’activar obligatòriament per poder fer la càrrega elèctrica. S’ha de tramitar presencialment, amb el DNI, en el punt d’informació de l’estació Intermodal, a la plaça d’Espanya de Palma. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 h a 18 h.