L’ajuntament destina 30.000 euros en ajudes per als llibres de text i material escolar

352

L’Ajuntament de Marratxí convoca ajudes per a l’adquisició de llibres de text, material escolar i infraestructura informàtica de l’alumnat d’Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxiller o Formació Professional per al curs escolar 2023-24.

Les ajudes volen donar suport econòmic durant el curs escolar vigent, especialment a famílies amb una situació econòmica precària.

L’ajuntament destinarà un màxim de 30.000 euros en aquestes ajudes, repartides entre educació infantil amb ajudes màximes de 110 euros, Educació Primaria, entre 110 i 150 euros, els primers dos cicles d’Educació Secundaria Obligatoria, fins a 200 euros, i 3r, 4t d’ESO i Batxillerat, amb un import de 225 euros. També s’inclou en aquesta darrera els matriculats en formació professional.

En quant als requisits, s’ha de ser resident i estar empadronat en el municipi de Marratxí amb una antiguitat mínima de tres mesos anteriors a l’acabament de la presentació de sol·licituds. A més l’alumnat ha d’estar matriculat en un centre públic o concertat d’Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxiller o Formació Professional de les Illes Balears.

Per altra banda, la persona sol·licitant no ha de trobar-se sotmès a cap procediment públic de reintegrament de subvencions o ajudes i a més ha d’ estar al corrent de pagament de tributs i seguretat social.

Es subvencionarà la compra de material per al curs 2023/2024, de:

a) Llibres de text.

b) Llibres digitals i material informàtic.

c) Quaderns associats als llibres de text.

d) Material complementari com equipament esportiu, material d’escriptura, llibres de lectura, diccionaris, maletes escolars, cadires i taules d’estudi. S’exclouen els uniformes.

e)També es podran aubvencionar tabletes, ordinadors portàtils o de taula, ratolins, pendrives o impressores.

Termini de presentació

1. Es poden consultar les bases i obtenir el formulari de sol·licitud a la pàgina web de l’Ajuntament de Marratxí marratxi.es/subvencions o visitant l’Àrea de Serveis Socials (C/ Balanguera, 12. Sa Cabana. 971 794279). 

2. El termini per a la presentació de les sol·licituds serà fins al 18 de desembre

3. Les persones interessades podran presentar les seves sol·licituds de manera presencial en el Registre General o les Oficines Municipals d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Marratxí. Recordam que S’ha de sol·licitar cita prèvia.

Tenim horari de matí a les OACs de Sa Cabaneta (davora l’ajuntament), Es Pont d’Inca (edifici Erika) i Sa Cabana.

També es pot lliurar la sol·licitud, i tota la documentació, fent servir la Seu Electrònica seuelectronica.marratxi.es/.