L’Ajuntament de Marratxí presenta un programa de Nadal amb més de 80 activitats

324

L’Ajuntament de Marratxí ha presentat avui les més de 80 activitats que es faran durant aquestes festes de Nadal al municipi. “És un programa molt complet i d’una qualitat artística i d’oci molt elevada”, ha explicat el batle, Miquel Cabot. “Inclou propostes molt variades i per a tots els públics, des de xocolatades a mercadets o nits d’humor, que es reparteixen pràcticament per tots els nuclis del municipi”.

El regidor de Cultura, Josep Ramis, també ha destacat que el programa “és molt ambiciós” i ha recordat que “és la unió d’esforços entre l’Ajuntament i les entitats socials, ja que compta amb la participació de moltes associacions del municipi”.

Les activitats arranquen aquest cap de setmana i s’allarguen fins al dia 8 de gener. Entre les més destacades, figuren els Mercats nadalencs del dissabte 17 de desembre. De 10 hores a les 14 hores, a la plaça Bartomeu Riera de Sa Cabana n’hi haurà un amb ludoteca i les actuacions del Mag Fèlix i de Mel i Sucre. I al vespre hi haurà un altre mercadet a Carpa Can Flor, a Pòrtol amb animació infantil i l’arribada dels Carters Reials, acompanyats per Xaranga LOOP.

El mateix dia, pels més joves s’organitza el Gaming Day a sa Deixalleria. Serà una jornada de videojocs, mercadet friki i food trucks que s’allargarà des de les 10 del matí fins a les 20 hores.

La Fira de la llet d’ametla tornarà en la seva XVI edició el diumenge 18 de desembre a es Pla de na Tesa des de les 10 hores fins a les 15 hores, amb cercavila, xerrades i un concert de la Banda Municipal de Marratxí.

El Teatre de barra arribarà el 29 de desembre a tres bars de Pòrtol: Cas Tord, Can Jaume i Cafè Pòrtol.

La música també hi tindrà molt de pes, en aquest programa de Nadal. Entre altres propostes, el dissabte 17 de desembre hi haurà un concert de música barroca amb l’orquestra Ars Musicae a l’església de Sant Llàtzer, i el dimecres 4 de gener la Jove Orquestra Simfònica de Marratxí oferirà un Concert de Cap d’Any a Sant Marçal.

Les cavalcades dels reis d’Orient no faltaran a la seva cita i el dijous 5 de gener visitaran diferents nuclis de Marratxí, omplint de màgia els carrers.

Tancarà el programa de Nadal la Nit d’Humor del diumenge 8 de gener, amb Charlie Pee i Sergio Bezos a sa Deixalleria.

Entre les més de 80 activitats programades no hi faltaran tampoc les xocolatades, els tallers o els conta contes. Tot el programa el podeu trobar a nadal.marratxi.es

A la roda de premsa hi han assistit Miquel Cabot, batle de Marratxí; Josep Ramis, regidor de Cultura; Aina Amengual, regidora de Serveis Socials; Irene García, regidora de Joventut; Jero Sans, regidora de Comerç, i Neus Serra, regidora de Participació Ciutadana, entre altres membres del consistori.