L’Ajuntament de Marratxí presenta la Fira Èxit, una jornada per orientar professionalment als més joves

  248

  L’Ajuntament de Marratxí, des de l’àrea de Joventut, ha presentat la Fira Èxit que se celebrarà aquest dimecres, dia 5 d’abril. La diada tindrà lloc a l’IES Marratxí, de 09.00 a 13.00 hores. 

  A la diada participaran joves de quart d’ESO i de segon de Batxillerat de diferents centres educatius de Marratxí. Amb aquesta Fira es pretén donar a conèixer als i les joves diferents opcions formatives per continuar els seus estudis, així com informació de les seves possibles sortides professionals per tal de donar resposta als seus dubtes enfront del moment de decidir quin itinerari formatiu seguir.

  El batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha assegurat que “és una edat on decideixen el camí que continuaran laboral o formatiu, per tant, és molt important poder mostrar totes les opcions que tenen. La finalitat és assessorar els i les joves perquè tinguin un millor futur”.  

  La regidora de Joventut, Irene García, ha explicat que “a la diada hi haurà dos torns, un de xerrades i un altre per visitar paradetes informatives de cicles formatius, quins graus poden estudiar a la universitat, com funciona el SOIB, entre moltes altres”. També ha afegit que “és una oportunitat amb molta varietat on podran anar triant cap a on volen dirigir el seu futur després d’adquirir tota aquesta informació, així la seva elecció podrà ser la més encertada possible i cap al seu èxit personal”.

  A la diada participaran diferents empreses i entitats com l’Àrea d’Ocupació, Formació i Treball de l’Ajuntament; POAP (Punt d’orientació acadèmica i Professional) Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors; LADAT Studios; PANAMEDIA Internacional Flight School; ESADIB, Escola superior d’Art dramàtic de les Illes Balears; Joan Oliver, Ceramista i escultor; CINÈTICA; Iemprèn, Recursos per emprendre; IDI, Institut d’innovació empresarial de les Illes Balears; Infojove; Escola Superior de Disseny;  Bombers Consell de Mallorca; entre altres.