Oberta la matrícula per als cursos de l’Escola d’Adults de Marratxí

947

En  tots els cursos es compliran les normes sanitàries i les mesures per a evitar la propagació del coronavirus

L’Escola d’Adults impartirà a partir del mes d’octubre nous cursos d’idiomes, fotografia i informàtica, així com la preparació per a les proves d’accés als cicles formatius de Grau Superior i per a la Universitat, per a majors de 25 i 45 anys, així com el títol de graduat en ESO.

Com a novetat per al curs 2020-21, des de l’Escola d’Adults s’oferiran dos nous idiomes, xinès i rus. A més, es tornaran a oferir tres cursos monogràfics de fotografia que no van poder dur-se a terme pel confinament: ‘La naturalesa com a font d’inspiració’, ‘Blanc i negre’ i ‘Gestió d’arxiu i retoc amb Lightroom’.

Cal recordar que en tots els cursos es compliran les normes sanitàries i les mesures per a evitar la propagació del coronavirus.

Les places són limitades i l’import de matriculació és de 60 euros per cada curs, excepte el de conversa en català, que és de 30 euros.

El termini de matriculació està obert des del passat 7 de setembre i tots els interessats han de enviar la documentació requerida al correu escolaadults@marratxi.es

Per a qualsevol dubte, es pot cridar també al telèfon d’Educació, 971 60 70 80 i consultar la pàgina web: escolaadults.marratxi.es