L’Ajuntament de Marratxí inverteix 3.175.988,01 d’euros en renovar el contracte del servei de neteja en les instal·lacions municipals

108

El nou contracte començarà dia 1 de maig i tindrà una durada de 4 anys 

El regidor de Contractació i Marratxí 21, Juan Antonio Estarellas: “L’any passat ens vàrem trobar el contracte vençut, no l’havien renovat”

L’Ajuntament de Marratxí ha invertit 3.175.988,01 euros per renovar el contracte del servei de neteja en les instal·lacions municipals que tindrà una durada de quatre anys, prorrogable un any més. Aquest matí s’han reunit el batle de Marratxí Jaume Llompart, i l’administradora de Baleares de Limpiezas SA (Balimsa), Leonor Rosselló, per signar el conveni s’iniciarà dia 1 de maig. 

El contracte és referent a l’empresa municipal Marratxí 21, i té com objecte el servei de neteja d’edificis, dependències i instal·lacions municipals, així com de centres escolars i esportius del municipi i la col·locació de contenidors higiènics femenins. 

El conveni del servei de neteja està dividit en dos lots:

  • El primer lot fa referència als centres escolars i esportius i el preu del servei anual (IVA INCLÒS) és de 569.669,84€.
  • El segon fa referència a dependències i instal·lacions municipals i el preu del servei anual (IVA INCLÒS) és de 224.327,16€.

El regidor de Contractació i Marratxí 21, Juan Antonio Estarellas, ha explicat que “nosaltres l’any passat ens vàrem trobar el contracte vençut, sense haver estat renovat i això ens va fer tornar a començar des de zero”. Estarellas ha afegit que “ho hem tractat com una prioritat perquè és un servei essencial pel nostre municipi”.