L’Ajuntament de Marratxí celebra el minut de silenci i la lectura del manifest pel 25N

165

La plaça de l’Ajuntament de Marratxí va acollir aquest dissabte a les 12 hores la celebració d’un minut de silenci i la lectura d’un manifest, que previsiblement s’aprovarà en el ple del pròxim dimarts com a declaració institucional, convocat per l’Ajuntament amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra la dona.

El manifest va ser llegit a dues veus per Miquel Ángel Lladó, escriptor i portaveu de l’associació Homes per a la Igualtat-Mallorca, i Tania Díaz, membre de l’associació veïnal de Pòrtol Enfangats.

“Per desgràcia, és una realitat amb la qual combatem diàriament i com a batle de Marratxí vull deixar clar que el nostre municipi treballa i continuarà treballant a tots els nivells per a erradicar aquesta violència, estant sempre del costat de les dones que la sofreixen”, ha declarat el batle, Jaume Llompart, abans de la lectura del manifest i del minut de silenci. “Prevenir, actuar i ajudar. Tres punts en els quals hem de conscienciar a la nostra societat i dels quals hem de participar activament per a aconseguir el propòsit que avui ens ha unit: acabar d’una vegada per sempre amb la violència contra les dones”, va afegir.

L’acte, que forma part d’un programa amb més d’una dotzena d’activitats que han tingut lloc durant tota la setmana, s’ha tancat amb la interpretació musical d’un duo de violí i violoncel.