L’Ajuntament de Marratxí adapta la Fira del Fang de 2021 als protocols de la Covid-19

557

L’edició d’enguany se celebrarà en compliment estricte dels protocols Covid-19. Per aquesta raó el recinte a l’aire lliure que alberga la fira serà més gran que en edicions anteriors per tal de donar cabuda al màxim número de firaires dins el compliment de les normes i els aforaments permesos. A més, es marcaran uns itineraris de circulació d’anada i tornada per tal de mantenir la distància social i per evitar aglomeracions dins el recinte.

Per tal de donar suport al sector ceràmic, que ha estat durament copejat per la pandèmia, l’Ajuntament de Marratxí ha iniciat els tràmits per eximir de pagar la taxa d’ocupació als ceramistes que participin en la trenta-setena Fira del Fang. Una exempció de taxes que haurà d’aprovar-se en el ple del pròxim mes de desembre.

El tema monogràfic de la Fira serà “Cuines del món amb ceràmica (II)”. El consistori ha decidit repetir la temàtica de l’any passat perquè l’anterior edició va estar condicionada pel Covid-19 i moltes activitats previstes no es van poder fer.

La sol·licitud de participació a la Fira es podrà presentar entre els dies 23 de novembre i 18 de desembre de 2020 als registres municipals, sempre amb cita prèvia, per correu postal, per registre electrònic (www.marratxi.es)

, o als llocs establerts per la llei de procediment administratiu comú. Els impresos de sol·licitud es poden descarregar al web www.marratxi.es o recollir-lo a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Marratxí.

L’Ajuntament es reserva la capacitat d’adaptar les normes, aforaments i protocols de la Fira del Fang a la situació de la pandèmia en el moment de la fira, al mes de març de 2021.