La setena edició de la Cursa del Siurell va enregistrar una participació rècord, amb 418 inscrits i 1.400 euros de recaptació

187

La setena edició de la Cursa del Siurell, celebrada ahir capvespre, es va saldar amb un nou rècord de participació, amb 418 inscrits, de manera que no només es varen satisfer les expectatives de l’organització, sinó que es varen superar. A l’edició de l’any passat, la participació va ser de 403 persones, amb la qual cosa es confirma que a cada edició creix el nombre d’atletes inscrits a la Cursa, que es consolida com un acte esportiu i popular entre la ciutadania de Marratxí.

 

Igualment, la Cursa del Siurell manté el seu caràcter solidari. Així, els 1.400 euros recaptats enguany, igual que a les edicions de 2017 i 2018, es destinaran a benefici de l’Associació de Pares de Nins amb Càncer de Balears (Aspanob). 

 

Distintes autoritats municipals varen assistir a la Cursa i fins i tot algun la va córrer. Així, hi varen ser el batle, Miquel Cabot, el primer tinent de batle, Joan Francesc Canyelles; i el regidor d’Esports, Dani Mas, entre altres membres de l’equip de govern. 

 

Tots ells varen poder constatar l’animació de la Cursa, amb sortida i arribada a les immediacions de l’església de Sant Marçal. Com és costum, hi ha haver distintes proves: curses infantils, curses de 12 i de 5 quilòmetres, cursa de Nordic Walking i Caminada Solidària.