La Policia Local de Marratxí salva la vida d’un veí que estava inconscient a l’interior del seu domicili

93

El ciutadà, de 81 anys, és a l’Hospital de Son Llàtzer ingressat on evoluciona favorablement

Aquest cap de setmana, els agents de la Policia Local de Marratxí van localitzar una persona de 81 anys inconscient a l’interior del seu domicili, sola i amb un aparatós cop al cap.

Tot va començar quan els veïnats del nucli d’Es Figueral van fer una crida a la Central, manifestant la seva preocupació per una persona d’edat avançada que vivia sola i que recentment havia mostrat un notable deteriorament físic i emocional.

Els agents es van presenciar al domicili indicat pels veïns i es van trobar totes les entrades tancades, absència de llum a l’interior del domicili i sense resposta en trucar al timbre. Davant la possibilitat que algú estigués en perill a dins, un agent va saltar el mur d’entrada demanant si hi havia algú dins de l’habitatge sense obtenir resposta.

Després d’una ràpida avaluació, van descobrir una petita finestra a dos metres d’alçada a la part del darrere de la casa, per la qual un agent va aconseguir accedir a l’interior del domicili i obrir la resta de policies. Un cop a dins, en una de les habitacions van trobar el propietari en estat inconscient i amb signes d’haver patit una lesió al cap.

Gràcies a la ràpida resposta dels agents i als primers auxilis realitzats, el personal sanitari del 061 desplaçat al lloc va poder estabilitzar l’individu per traslladar-lo posteriorment a l’Hospital de Son Llàtzer i rebre atenció mèdica especialitzada, on està ingressat i evoluciona favorablement.

Els agents van localitzar un familiar a qui van informar sobre els fets i que es va desplaçar al centre mèdic per fer-se càrrec de la persona afectada, a més a més se li va comunicar que les claus de l’habitatge van quedar en mans d’un veí.