El regidor de Seguretat Ciutadana i Interior, Pedro López, ha entregat 250 euros a Francisca Tur, veïnada del municipi, que se’ls va trobar al carrer dins un sobre fa gairebé tres anys i va decidir dur-los a la Guàrdia Civil. Com que en aquest temps ningú no ha reclamat els doblers i ha transcorregut un període superior als dos anys, tal com estableix el Codi Civil, Francisca s’ha convertit en la llegítima propietària dels diners.

Els fets van ocòrrer el cinc de febrer de 2018 quan Francisca Tur circulava en cotxe pel carrer Cabana de Marratxí i va veure un sobre en un pas de vianants. Francisca es va aturar, va recollir el sobre, que duia 250 euros, i el va entregar a la Guàrdia Civil. “Vaig pensar que podrien haver-li caigut a qualque pensionista al sortir del banc i els vaig entregar”, recorda Francisca.

Gairebé tres anys després de la seva troballa, Francisca s’ha convertit en la llegítima propietària dels doblers. “Estic molt contenta perquè tenc tres fills i en venen molt bé. Vaig a estalviar-los perquè tal com estan les coses crec que és el millor que puc fer”.

El cap de la Policia Local, Alberto Rodríguez, ha lloat el comportament i l’honestedat que ha demostrat aquesta ciutadana. “És admirable que hi hagi gent amb aquesta responsabilitat social i que no es quedàs els doblers, cosa que podria haver fet”.