La Banda de Música de Marratxí sorprèn amb un concert per felicitar les festes als hostes de l’Hotel HM Palma Blanc

198

La formació musical ha participat en la felicitació nadalenca amb una flashmob sorpresa als hostes que feien el check-in a l’Hotel HM Palma Blanc aquests dies.

El moment s’ha enregistrat en vídeo i es pot veure a les xarxes socials de la banda i l’hotel palmesà, que ha fet servir les imatges per felicitar les festes.

La Banda de Música de Marratxí ha participat amb un concert sorpresa organitzat per HM Hotels. L’actuació forma part de la felicitació nadalenca que s’ha penjat a les xarxes socials de HM Palma Blanc.

La cadena ha comptat amb la Banda de Música de Marratxí per sorprendre els hostes que arribaven a la recepció del seu hotel a Palma. A les imatges es veu com, en picar el clàssic timbre del mostrador, els membres de la banda surten a tocar la Marxa Radetzky, de Johann Strauss. El concert nadalenc s’ha acompanyat amb la coreografia de les ballarines de Grow Dance Studio, vestides de majorettes.

Dels 70 músics que conformen la Banda de Música de Marratxí, 38 n’han participat en el concert. Alguns d’ells ho han fet vestits de carrer i uns altres amb el vestit de corbata típic de la banda. En el transcurs del rodatge van dur a terme fins a dotze actuacions donant la sorpresa als clients de l’establiment. Un total de quatre hores de gravació, que es varen fer dissabte passat, 16 de desembre a la recepció de l’hotel.

El president de la Banda de Música Municipal, Pep Salvá, s’ha mostrat emocionat de què es compti amb la banda per iniciatives com aquesta. “Les bandes de música són un valor en alça, una aposta molt ferma per part d’algunes administracions, com és el cas de l’Ajuntament de Marratxí, que té molt en compte aquest suport i a la banda com a element proper al municipi i el poble”. Segons Salvà la reacció de la gent “va ser increïble”. “En acabar el rodatge vàrem tocar per l’equip de recepcionistes i producció, i algunes imatges de la celebració s’han quedat en el vídeo”.

L’actuació sorpresa es pot veure a les xarxes socials de HM Palma Blanc i la Banda de Música de Marratxí.