Jaume Llompart és elegit nou batle de Marratxí donant la mà a tota la corporació “per a desenvolupar polítiques de consens”

    317

    “Entenc la política com un exercici constant de responsabilitat i comprensió en el qual quantes més veus puguin opinar i aportar, millor serà el resultat final”

    Jaume Llompart Caldés, número 1 del Partit Popular en les eleccions del passat 28 de maig, ha estat elegit aquest matí nou batle de Marratxí, una vegada constituïda la nova corporació municipal. La mateixa ha quedat conformada de la següent manera: vuit regidors del Partit Popular, set del PSIB-PSOE, quatre de Vox i dos de Més per Mallorca. El nou batle del municipi ha tendit la mà a la resta de partits, inclosos els que no han obtingut representació (Ciutadans i El Pi), perquè facin les seves propostes, i també ha agraït el seu treball a l’equip de govern i al batle sortint. “Miquel, espero poder comptar amb tu i amb el grup municipal socialista per a desenvolupar polítiques de consens, que sumin i que tinguin el suport dels nostres veïns”, ha manifestat dirigint-se a l’alcalde sortint, Miquel Cabot.

    Estar a peu de carrer escoltant els veïns serà la base del treball del nou equip de govern, que estarà format per 12 regidors (els vuit del PP i quatre de VOX, en virtut del pacte aconseguit entre totes dues formacions). “Una de les queixes majoritàries que ens han traslladat els veïns durant aquests anys, ha estat la desconnexió entre l’ajuntament i els ciutadans. Per això precisament el nostre projecte es basarà en treballar a peu de carrer, a escoltar-vos i a actuar de forma consensuada”, ha explicat el nou batle en el seu discurs. “Personalment entenc la política com un exercici constant de responsabilitat i comprensió en el qual quantes més veus puguin opinar i aportar, millor serà el resultat final”, ha afegit.

    “Avui començam a construir un Marratxí millor, més pròxim, més amable, més segur i del qual tots vosaltres us sentireu més partícips. Avui comença el canvi”, ha conclòs el nou batle marratxiner.