L’Ajuntament de Marratxí organitza un ‘blog trip’ per a promocionar el municipi

    194

    Les ‘influencers’ Maria Moyà (@merimoyhom), Carla Nicieza (@carlanicieza), Malen Company (@itsmalenco), Maria Portaló (@mariaportalo) i Espe Perelló (@espe_) han participat en el blog trip organitzat per l’àrea de Turisme i Comerç. Les ‘influencers’, que entre les cinc sumen quasi cent mil seguidors a Instagram, han visitat aquests dies Marratxí en un viatge organitzat per l’Ajuntament per tal de conèixer els alguns dels atractius del municipi. Durant el seu viatge, han fet difusió dels diferents restaurants, hotels, olleries i centres d’activitats de Marratxí.

    Durant la seva estança al municipi, les influencers han realitzat diferents activitats i han visitat racons del municipi. El primer dia varen visitar l’Hort de Son Caulelles, la possessió de Son Verí, també varen dinar al Cafè Nou a Sa Cabaneta. Llavors varen dur a terme un taller de ceràmica de la mà de Pere Coll i soparen a Sa Terrassa de Ca’l Secretari Vell a Sa Cabaneta. El vespre no varen perdre l’oportunitat de visitar el Crear’t, la millor mostra d’art jove de Marratxí.

    El segon dia varen realitzar un taller de ioga a Tramuntana Flow i finalment varen poder observar el municipi des de les altures amb una sortida amb helicòpter. De totes les activitats varen fer diferents publicacions als seus perfils amb imatges i videos de cada lloc.

    L’objectiu del blog trip és donar a conèixer els atractius de Marratxí per als visitants locals i, amb l’ajuda d’aquestes influencers, podem donar a conèixer el municipi a la seva comunitat de seguidors.