El públic que va poder assistir aquest diumenge al poliesportiu La Salle d’Es Pont d’Inca va gaudir d’una gran victòria davant el BM. Mislata. Varen ser pocs per mor de les limitacions del Covid-19, però tots van constatar la solidesa del seu equip.

Als deu minuts de partit, el Sispal va aconseguir un balanç de 7-3 gràcies al seu encert i al balanç defensiu amb grans aturades de Joshua Rau. Les actuacions de Fran Grueso i de Guille Carranza van conduir a anar al descans amb un còmode 16-10

Durant la segona meitat el Sispal va continuar amb la mateixa línia d’encert i concentració, la qual cosa va afavorir les rotacions de jugadors. Uns canvis que van despertar el BM. Mislata, que en el minut 53 es van situar a només dos gols del marratxiners. Llavors Gerard Mwanjele va demanar temps mort. L’equip va sortir a la pista amb el gen competitiu que el caracteritza i amb una marxa molt més ràpida per deixar el marcador final en 29-25.

Amb aquesta victòria, el Sispal ja és octau a la classificació amb 16 punts i es troba a prop del seu objectiu d’aconseguir la permanència. Ara jugarà dos partits més a casa, el primer davant el filial del BM. Servigroup Benidorm el pròxim 20 de març a les 19 hores.

El Sispal es troba en el moment més dolç de la temporada. És octau a la classificació, millor posició de la temporada i des que va pujar a la primera nacional masculina. En els nou partits que ha disputat enguany, el Sispal ha aconseguit sis victòries, un empat i dues derrotes. Una regularitat i una solidessa que coincideixen amb l’arribada a la banqueta de Gerard Mwanjele.