Gran acollida de l’Artetxí per part dels marratxiners

625

La primera edició de l’Artetxí ha tingut una gran acollida per part dels marratxiners que s’han acostat durant tota la jornada d’aquest diumenge a la urbanització de Son Ramonell per visitar el nou mercadet.

Els artesans locals i les associacions del municipi, amb aquest nou esdeveniment, s’han pogut donar a conèixer i oferir els seus productes a tots els visitants. A més, serà una petita fira itinerant on les pròximes edicions es duran a terme als diferents nuclis del municipi, perquè així tothom que la visiti conegui cada racó de Marratxí. 

El batle del municipi, Jaume Llompart, ha visitat el mercat ambulant i ha assegurat que “aquesta fira és fruit de les demandes de la nova associació de Son Ramonell, ens van sol·licitar un esdeveniment per donar-se a conèixer entre els mateixos veïns, i així ho hem fet ”. Llompart ha afegit que “aquest és el tarannà del nou equip de govern, estar al costat dels veïns i fer tot el que estigui a les nostres mans per satisfer les seves necessitats”.

A la jornada, a part de les paradetes artesanes, hi ha hagut oferta gastronòmica amb els foodtrucks que s’han instal·lat, activitats infantils amb pintacares, un conta-contes a càrrec de Conte Contat, tallers d’experimentació amb Lego pels més petits, karaoke per les famílies més atrevides, entre altres activitats. 

La regidora de Participació Ciutadana, Nerea García, ha explicat que “organitzar tot aquest esdeveniment juntament amb les associacions i veure que la gent respon i ve a visitar-la és el més reconfortant”, García ha assegurat que “els veïns de Marratxí necessiten que els escoltin, les associacions, veïns, comerços… i Artetxí ha estat una manera entretinguda com a esdeveniment familiar de connectar veïns amb associacions”.