Fundació Mallorca Integra i C.B Sa Cabaneta organitzen una jornada inclusiva

384

Al voltant de 50 esportistes varen participar en la jornada inclusiva organitzada per Fundació Mallorca Integra i el C.B Sa Cabaneta aquest dissabte al pavelló Costa i Llobera de Pòrtol.

El respecte, la tolerància i la companyia varen ser els protagonistes. L’objectiu era promoure la sensibilització, el coneixement i socialització respecte a la diferència.

L’activitat va tenir un caire lúdic-esportiu on tots els participants varen gaudir de diferents activitats com circuit d’habilitats, competicions de tirs i partits.

A la jornada varen assistir Miquel Cabot, batle de Marratxí; Joan Francesc Canyelles, 1 tinent de Batle; Neus Serra, 2a tinent de Batle; Aina Amengual, regidora de Serveis Socials i Educació; Dani Mas, regidor d’Esports i Josep Ramis, regidor de Cultura.

Tots els participants varen comprovar el bon ambient creat entre ambdues entitats, l’alta participació de joves amb i sense diversitat funcional intel·lectual així com la finalitat complida de promoure esport per a tots i totes.