El Club Esportiu de Taekwondo de Marratxí va aconseguir uns resultats magnífics al Campionat de Balears de Cadets celebrat el passat cap de setmana. Marc Amengual Espases va aconseguir la medalla d’or que l’acredita com a campió de Balears.

Marc Amengual Espases

Xavier Ginard Clemente va ser subcampió, i Alejandro Zagaglia Atienza va obtenir una medalla de bronze al campionat celebrat al poliesportiu Costa i Llobera.

Xavier Ginard Clemente
Alejandro Zagaglia Atienza

Tres del quatre integrants del club marratxiner van aconseguir una medalla i el quart membre de l’equip va experimentar una gran progressió, en paraules de Rafael Oliver, director del Club Esportiu Taekwondo de Marratxí. Oliver destaca que aquests resultats són una excel·lent notícia tant per al club com per als nins i joves que veuen l’alt nivell competitiu del club, un nivell que es reflecteixen des de fa anys en els resultats als diferents campionats.

Tant Marc Amengual, com a campió de Balears, i Xavier Ginard, com a subcampió, participaran al Campionat d’Espanya de Taekwondo que se celebrarà, previsiblement, a principis de juliol.