Els artistes locals Andreu Llambies, Joan Oliver i Jorge Cabral mostren la seva obra pictòrica en l’exposició ‘Diferències’, a s’Escorxador

  326

  Aquest divendres, 13 de setembre, a les 20.00 h, es durà a terme al Centre Cultural de s’Escorxador la inauguració de l’exposició col·lectiva ‘Diferències’, que reuneix obres de tres artistes locals: Andreu Llambies, Joan Oliver i Jorge Cabral. La mostra romandrà oberta fins dia 3 d’octubre. L’horari d’obertura al públic és de dimarts a dijous, de 18.00 a 20.00 h. 

   

  ‘Diferències’ reunirà per primera vegada els tres artistes marratxiners, que hi exposaran part de la seva obra pictòrica. Així, Cabral hi reivindicarà el respecte a la natura i el medi ambient amb motius vegetals pintats sobre material reciclat, metacrilat i fusta; Oliver exposarà pintures amb tècnica mixta sobre paper il·lustrada amb tinta xinesa i predomini del negre. De la seva banda, Llambies mostrarà obra abstracta sobre teles (algunes de grans dimensions) i paper.

   

  Tots tres artistes mostren la seva “satisfacció i il·lusió” per poder exposar les respectives obres davant la ciutadania de Marratxí. “És una molt bona oportunitat”, valoren Llambies, Oliver i Cabral.