El conseller d’Educació, Universitat e Investagació, Martí March, va anunciar que l’alumnat de Balears reprendrà les classes presencials en el pròxim curs 2020-2021. Així ho va a confirmar el dijous en roda de premsa telemàtica, en la qual ha exposat les postures defensades pel Govern davant la Conferència Sectorial d’Educació celebrada amb la ministra del ram, Isabel Celaá, i la resta de comunitats autònomes. Tampoc tornaran els estudiants dels centres d’Educació Especial

En aquest sentit, segons informa Europa Press, el conseller ha explicat que de moment se seguirà amb l’ensenyament ‘online’. En la postura de Balears, March ha subratllat que s’ha donat prioritat sobretot a les garanties sanitàries. “En cas contrari seria una irresponsabilitat”, ha recalcat.

El Govern matisa, no obstan això, que les escoletes municipals i privades sí que podran obrir si compleixen els requisits sanitaris i de seguretat i que els alumnes dels últims cursos d’etapa (com 2n de Batxillerat) podran assistir a tutories concertades amb un màxim de 5 alumnes.