El Sispal Handbol Marratxí ha aconseguit cinc dels darrers sis punts en joc gràcies al nou entrenador, Gerard Wanjele, que ha aconseguit donar un gir de 180 graus a l’equip. Va guanyar a domicili al Fertiberia Port Sagunt B, va empatar contra el LLevant i aquest cap de setmana ha derrotat al FC Cartagena.

El Sispal i el Cartagena van arribar al descans molt igualats (14-15). A la segona part, el Sispal, encertat en atac i molt contundent en defensa, va impedir la remuntada dels locals que, així i tot, aconseguiren empatar el partit en el minut cinquanta. El Sispal va treure una vegada més la seva qualitat i el seu esperit combatiu. Els de Wanjele començaren a jugar a gran intensitat amb un joc molt dinàmic amb els extrems com a protagonistes i amb contraatacs executats per Juan Bonany. En els darrers minuts les errades defensives del Cartagena van ser aprofitades per Fran Grueso i Lucas Ferrer per arribar amb tranquilitat al final del partit amb el definitiu 29-32.

El Sispal ja ocupa la posició dotzena amb 8 punts i s’allunya de la cua de la classificació gràcies a un entrenador que ha capgirat la imatge i els resultats de l’equip en poques jornades. La setmana que ve el Sispal tindrà jornada de descans a causa de la retirada de la competició del BM Sant Joan. La pròxima jornada serà el 13 de febrer contra el Ritec BM Águilar, cinquè a la classificació amb 16 punts.