El Sispal Handbol Marratxí s’acaba de proclamar campió de la categoria cadet de Mallorca en suspendre’s de manera prematura la lliga a causa de la pandèmia per la Covid -19.

Al no poder disputar-se el campionat de Balears, la Federació Balear d’Handbol ha decidit proclamar campions de les diferents categories als actuals líders de la competició a Mallorca i Eivissa.

Des de fa 4 anys, el club marratxiner va fer una aposta decidida per la promoció de l’handbol arribant augmentar de manera considerable les fitxes federatives amb les quals poder nodrir l’equip de categoria nacional i ja comencen a veure’s els brots verds a aquesta dedicació i esforç realitzat que continuarà realitzant el club. Aquest campionat és un clar exemple, ja que el Sispal Handbol Marratxí no guanyava un campionat en categories basi des de feia diverses dècades.

Des dels 5 anys d’ara endavant, nens i nines poden participar en diversos entrenaments a la setmana i la lliga de la seva categoria on els valors esportius, l’amistat i l’equip són la base en la qual aquest club construeix els pilars dels seus futurs jugadors.

La dedicació de Jose Ángel García a les ordres de l’equip cadet, exjugador experimentat i ara entrenador, al costat del seu ajudant Martín Couñago Alonso i el treball realitzat prèviament durant anys enrere, han donat com a resultat aquest meritori campionat.

El Sispal Handbol Marratxí, segons han expressat en un comunicat, està molt content del campionat obtingut i creu que la perseverança i l’esforç en els últims anys i tenir un mirall on reflectir-se amb l’equip de categoria nacional són importants perquè els nens i nines del club creixin a nivell esportiu.