El SISPAL Handbol Marratxí fitxa l’internacional cubà Yailán Hechavarría.

417

El jugador esquerrà Yailán Hechavarría, de 195 cm i 90kg, s’incorpora al projecte del SISPAL amb molta il·lusió i ganes de participar en una lliga molt competitiva i en un grup diferent al que jugava la temporada passada, en el qual els equips del grup “E” s’estan reforçant de manera considerable.

Hechavarría havia militat en altres clubs d’Espanya, Portugal, Qatar i Itàlia i a Portugal ho va fer en l’Sporting de Portugal, arribant a debutar en lliga de campions.

Amb un palmarès brillant amb la seva selecció nacional -Bronze en Panamericà de l’esport 2008-, va jugar el Campionat Mundial 2009 a Croàcia, va ser Campió Norceca Mexico 2018 i Campió Centreamericà Colòmbia 2018.

Yailán és un jugador d’equip, amb experiència, i que que a les seves 32 anys pot ajudar tant en l’elaboració de jugades d’atac, amb un potent llançament des dels 9 metres, com en defensa, gràcies a les seves qualitats físiques i capacitats tècniques.

El centreamericà és un jugador que ve a sumar al projecte del Sispal mallorquí que continua treballant perquè la pròxima temporada l’afició pugui gaudir del millor handbol de l’illa.

Des de la directiva del Club s’està realitzant un gran esforç per a continuar amb una trajectòria ascendent donades les circumstàncies actuals amb la greu crisi que travessa el món.