El Sispal Handbol Marratxí confiat en redreçar el rumb contra el BM. Benidorm

470

EL Sispal Handbol Marratxí s’enfronta aquest dissabte al BM. Benidorm. Els dos equips arriben a la setena jornada necessitats de punts i amb la pressió de voler sortir de la part baixa de la lliga. Han transcorregut 6 jornades i les dues entitats han puntuat por sota de les expectatives. El BM Benidorm només ha aconseguit una victòria contra el Fertiberia Port Sagunt, mentre que l’equip balear ha aconseguit una victòria contra el BM Mislata i un empat en el camp del Torrevieja.

Les lesions han condicionat a l’equip mallorquí que hauria de consolidar la millora mostrada davant el BM Mislata i refrendar aquesta victòria davant el BM Benidorm. La manca de rodatge d’alguns jugadors que han estat aturats les primeres jornades i que ara comencen a tenir minuts convida a pensar en que el club comenci a enllaçar victòries.

La necessitat de punts de tots dos conjunts avançen un partit molt atractiu i disputat. El Sispal Handbol Marratxí ocupa la posició onze amb 3 punts i el BM, i el Benidorm la catorzena amb 2 punts. Els màxims artillers de les dues esquadres són Pedro Samuel Salvador amb 25 dianes per part del sispal Hndbol Marratxí i per part del BM Benidorm, Sergio Soler Suárez amb 23 goles en les 6 jornades.

El partit es disputarà el dissabte 14 de novembre a les 20h al poliesportiu La Salle de Pont d’Inca de Marratxí prèvia petició d’entrada por aforament limitat i amb compliment de les normes sanitàries per la Covid-19. Prèviament des de les 17h l’equip de segona nacional s’enfrontarà a Son Rapinya también al mateix poliesportiu.