El Sispal Handbol Marratxí no va poder amb el líder de la competició, Agustinos d’Alacant, i va caure per 27-32. Els marratxiners començaren el partit amb igualtat en els primers parcials davant el seu públic al poliesportiu La Salle d’Es Pont d’Inca. Però els alacantins arribaren al descans amb avantatge, 13-18, gràcies al seu alt nivell de joc.

Els marratxiners no varen ser capaços d’apropar-se en el marcador davant els alacantins que varen saber administrar l’avantatge del priemr temps, malgrat que el coratge dels mallorquins va fer que al minut 40 arribassin amb un esperançador 19-21.

Juan Bonany, amb 8 gols, i Pablo Olivares, amb 5 dianes, varen ser els màxims anotadors del Sispal. Malgrat la seva bona actuació, el líder de la categoria es va imposar per cinc gols de diferència. La bona notíca és que el Sispal continua demostrant el seu esperit combatiu malgrat que ja té la permanència aconseguida.

Per posar en context el partit d’aquest cap de setmana, cal recordar que l’Agustinos d’Alacant és líder amb 43 punts mentre que el Sispal Handbol Marratxí compta amb 18 punts. Són vint-i-cinc punts de diferència, una gran distància que no es va notar al partit d’aquest cap de setmana.