El MITourA Handbol Marratxí s’ha proclamat subcampió del torneig “Es Siurell” després de derrotar al HC. Terrassa per 33-26. Els marratxiners varen dominar el partit des del principi amb avantatges que arribaren a superar els deu gols. Una distància retallada en els darrers minuts pel cansament i les proves realitzades pel entrenador Juio Fis que va donar minuts a les darreres incorporacions.

El primer partit del torneig va acabar amb derrota del MITourA davant el HC. Eïvissa, un rival de superior categoria que no va es va deixar sorprendre pels marratxiners. L’entrega de trofeus va comptar amb la presència del batle de Marratxí, Miquel Cabot, el president de la federació balear d’handbol, Raúl Fullana, i el president del MITourA Handbol Marratxí, Jesús Alguacil.

Els marratxiners se’n van del IV Torneig “Es Siurell” amb bones sensacions, malgrat haver quedat subcampions, perquè els ha servit per competir davant un fort rival com el HC. Eïvissa i perquè han presentat un equip renovat, molt motivat i amb ganes de competir que ha de seguir amb la seva preparació per arribar a l’inici de la lliga, el próxim 26 de setembre davant la Penya Esportiva a Eïvissa, en la millor forma física i tàctica.