El MITourA Handbol Marratxí va tornar a perdre per cinquena jornada consecutiva. Aquesta vegada va ser davant el BM. Petrer per 33-29. Els marratxiners van perdre, a més, davant un rival directe malgrat que van arribar a tenir en la primera part un avantatge de quatre gols. L’efectivitat en atac i la intensitat defensiva van fer que s’arribàs al descans amb 14-17 a favor dels marratxiners.

A la segona part l’equip local va sortir per totes i va aconseguir empatar al minut 40 gràcies als errors i precipitacions del MITourA que va ser incapaç de controlar el partit. De fet, els de Julio Fis varen aprofundir en els errors i van marcar només un gol en vuit minuts, una pana que va aprofitar el BM. Petrer que es va posar per davant i va saber administrar el partit. Els alacantins van marcar 19 gols en la segona part per només 12 dels marratxiners.

Amb cinc partits perduts de forma consecutiva, Julio Fis no aconsegueix que l’equip aixequi el cap. Les errades en defensa i la falta d’encert en atac juntament amb la sensació de falta de domini dels partits fa que l’equip perdi partits que, en principi, semblaven encarrilats.

L’equip tindrà una nova oportunitat el pròxim dissabte al poliesportiu La Salle de Pont d’Inca davant el BM. Mare Nostrum Torrevieja. Una ocasió per sortir d’una ratxa molt negativa, de joc, de sensacions i de resultats, que ha duit l’equip a la tretzena posició amb només sis punts.