El MITourA Handbol Mallorca consolida la segona posició amb victòria a casa

391

Un triomf treballat per part de l’equip mallorquí que des dels instants inicials va saber manejar el control del partit. La victòria enfront del BM. Almoradí li permet consolidar la seva segona posició en el rànquing.

Una defensa ben posicionada i les intervencions encertades des de la porteria, permetien aconseguir aviat un avantatge en el marcador que va saber gestionar l’entrenador local. L’atac fluid de l’equip mallorquí, donava opcions de gol que a vegades no eren aprofitats per a trencar de manera definitiva el marcador. Precipitacions en passades i llançaments a porta poc encertats. Encara així, el lluminós del poliesportiu La Salle de Pont d’Inca sempre va estar a favor del MITourA amb diferències de 5-7 gols. La primera meitat va finalitzar 20-14 a favor dels locals.

En la segona meitat la dinàmica va ser semblant, Almoradí s’aferrava al partit sense deixar marxar als locals més enllà dels 6 gols. Nando González va introduir rotacions de jugadors que mantenien bon nivell de joc. Encoratjats per una trentena d’aficionats arribats a Mallorca, l’equip visitant, va poder contenir el marcador amb accions en atac de Rubén Ruiz fins al minut 45, quan Mallorca finalment va doblegar i va augmentar la diferència de gols fins al resultat final de 38-25.

Un partit seriós del MITourA Handbol Mallorca que permet consolidar la segona posició de lliga encara que el líder, Agustins d’Alacant no cedeix aquesta jornada, que guanya amb solvència a Torrevella per 31-22.

En la pròxima jornada el MITourA Handbol Mallorca viatja a Barcelona i s’enfrontarà a La Salle Bonanova.