El MITour Handbol Marratxí guanya a Benidorm i està a un punt del líder

384

La victòria del MITour Handbol Mallorca a Benidorm els permet continuar segons amb major diferència de punts i a tan sols un dels primers.

El partit que es va disputar en el Pavelló l’Illa va ser una gran lluita entre el segon i tercer classificat. Un partit vibrant on l’equip mallorquí no va ser capaç de trencar el marcador al seu favor. Els jugadors de Nando González van saber reaccionar davant la pressió del Benidorm i van realitzar un efecte ‘látigo’ que donava major emoció al partit.

La primera meitat del partit va finalitzar a favor del Mallorca 15-16, resultat molt renyit, però els ajustos defensius de la segona part van permetre manejar amb major control el partit en els minuts finals. El partit va caure del costat mallorquí amb un 28-31.

Important victòria enfront del tercer classificat que permet distanciar-se 3 punts i continuar en la segona posició esperant l’ensopegada del líder, Agustins, que es troba a tan sols un punt.

Destacar el bon inici del MITour Handbol Mallorca aconseguint 9 victòries de 10 partits disputats quan es compleix el primer terç de lliga.

La següent batalla es disputarà el dissabte 26 de novembre en el poliesportiu La Salle Pont d’Inca a les 20H, contra el BM. Almoradí.