El MiTour Handbol Mallorca s’estrena aquest dissabte a la segona categoria de l’handbol espanyol

98

Aquest dissabte l’equip marratxiner afronta un gran repte per a l’handbol mallorquí, jugar a la Divisió de Plata. Després de quatre temporades a Primera Nacional, es preparen a consciència per a un any de molta feina i esforç per estabilitzar la seva plaça en aquesta nova categoria i aspirar a la permanència en ser recent ascendits.

Des del club agraeixen a l’afició tot el suport d’aquests anys «ells responen, són entusiastes, quan ens vénen a veure s’enganxen i es queden». També tenen molt clar que encara que sigui una categoria superior no es mouran de Marratxí i seguiran amb el seu projecte on van néixer fa 26 anys de la mà de Pedro M. del Brío.

El tècnic elegit per lluitar en aquesta categoria és el càntabre Fernando González, que sap que serà un inici complicat, ja que són novells en una categoria que no deixa de ser l’avantsala de l’handbol 100% professional.

Per a aquesta temporada l’equip compta amb nou cares noves més deu efectius que continuen de la temporada passada. El que ja era capità la temporada passada, Matías Cañellas, és conscient que aquest any els tocarà patir per lluitar per la permanència, «ja s’ha vist als resultats dels partits de pretemporada» assegura.

Els de Fernando González s’estrenaran en una pista complicada, la de Villa d’Aranda, que ja és un clàssic de la categoria però que el nostre equip local intentarà competir fins a l’últim minut de partit.