El Consistori renova el conveni amb Projecte Home per donar suport a l’activitat social de l’entitat

410

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, i el president executiu de Projecte Home Balears, Jesús Mullor, han signat l’acord pel qual l’Ajuntament fa una concessió directa de 5.500 euros a aquesta entitat amb l’objectiu de donar suport econòmic a l’activitat social que ha dut a terme el 2020. A l’acte ha assistit també la regidora de Serveis Socials, Aina Amengual.

Ambdues parts han acordat també treballar en el municipi de Marratxí fent un front comú per tal de tractar la prevenció, rehabilitació, tractament i reinserció de persones en risc i amb problemes d’addicció. Per dur endavant els diferents projectes o programes l’Ajuntament de Marratxí ha posat a disposició de Projecte Home Balears la Seu d’Entitats ubicada al carrer Balanguera número 12, per tal de que aquesta pugui disposar d’un espai on desenvolupar els diferents projectes o programes.

Projecte Home, que està implantat a Mallorca, Menorca i Eivissa és una organització dedicada a la prevenció, tractament, formació i investigació del fenomen de les drogodependències. Ofereixen un servei personalitzat, proper i de caràcter gratuït. Pertany a la Asociación Proyecto Hombre que va néixer a Madrid l’any 1984 i que actualment està formada per 26 centres que atenen cada any més de 13.000 drogodependents.