El batle de Marratxí s’ha reunit amb els batles de Palma, Calvià i Llucmajor amb l’objectiu d’analitzar mesures per millorar el servei de taxis als respectius municipis

61

El batle de Marratxí, Jaume Llompart, s’ha reunit aquest dimarts amb el batle de Palma, Jaume Martínez Llabrés, el batle de Calvià, Joan Antoni Amengual, i la batlesa de Llucmajor, Maria Francisca Lascolas, amb l’objectiu de cercar punts de trobada que possibilitin la millora del servei del taxi en aquests municipis. A la reunió també hi ha estat present el president de l’Associació d’Autònoms del Taxi, Biel Moragues i la presidenta de l’Agrupació de Taxis de Calvià i la Part Forana, Mari Carmen Navarro.

Durant la trobada s’han analitzat fórmules diferents per incrementar la coordinació entre els diferents municipis i oferir una solució a l’actual desenvolupament de l’àrea de prestació conjunta del servei del taxi.

A més, i en paral·lel a la feina que està dut a terme el Govern de les Illes Balears en aquest sentit, els assistents a la reunió han valorat qüestions com l’harmonització de tarifes, la unificació de les diferents emissores i la implantació d’una aplicació única.

Com a continuació de la reunió mantinguda aquest matí pels primers regidors de Palma, Calvià, Marratxí i Llucmajor, els responsables municipals de Mobilitat continuaran treballant amb l’objectiu de fer propostes a la línia indicada.

Tots els batles presents han expressat la seva determinació d’arribar a acords, ja que l’objectiu és millorar la prestació del servei del taxi als seus municipis respectius.