Demà s’inaugura en el Centre Cultural de s’Escorxador l’exposició ‘Pintures electròniques’, de Santiago Bibiloni

    368

    Demà divendres, 15 de novembre, a les 20.00 h, es durà a terme la inauguració de l’exposició ‘Pintures electròniques’, de l’artista local Santiago Bibiloni. La mostra es podrà visitar fins al dia 29 de novembre, de dimarts a dissabte de 18.00 a 20.00 h. 

    Com diu el mateix artista, la seva obra “és un recorregut que fa servir la fotografia i el tractament de les imatges per despullar-les del seu referent. Conservant el color original i canviant la seva posició dins el seu marc, formant un subproducte o element nou. El procés és teixir un fil virtual amb la intenció d’obrir noves relectures”.

    Així, a l’exposició es tracta d’apropar al públic receptor -explica Bibiloni- “a una nova manera en el procés del llenguatge artístic, mitjançant un concepte nou, allò que jo definesc com la pintura electrònica (pin ele). En oposició a aquesta tecnologia artística la temàtica és costumista: paisatges, marines, bodegons i retrats”. 

    Ell mateix diu que “és un art nou i molt provocador, perquè fereix els codis establerts per la tradició amb els seus hàbits perceptius”.