‘Cultura a la Fresca’ du els millors espectacles a distints carrers i places de Marratxí cada dissabte d’agost

  340

  CARTELL_CULTURAFRESCA2019_Mesa de trabajo 1

  Música, teatre i circ seran els protagonistes de la cinquena edició de ‘Cultura a la Fresca’, que té programats distints actes culturals per a cadascun dels dissabtes del mes d’agost (sempre a les nou del vespre) i en escenaris també diferents, ja que aquesta rotació d’espais és una de les característiques identitàries de la iniciativa.

  El calendari d’actuacions s’estrena aquest dissabte, dia 3 d’agost, amb l’actuació de Júlia Colom Quartet, una de les veus del moment que arribaran per primera vegada a Marratxí. Serà al jardí del Museu del Fang. Dissabte dia 10 arribarà el torn del teclista de Sa Cabaneta, Joan Álvarez, per interpretar amb un septet clàssics del jazz. La cita serà a la plaça de davant l’associació de Veïnats d’Es Figueral.

  La tercera de les cinc actuacions previstes enguany a ‘Cultura a la Fresca’ serà teatral, i de la mà de la companyia Iguana Teatre amb la representació de Llum trencada, una obra sobre la guerra i la postguerra, mereixedora del Premi Ciutat de Palma 2018. La representació serà al Centre cultural de s’Escorxador.

  Dissabte 24, a Ca Ses Monges del Pla de na Tesa, tornarà la música amb l’actuació de S’Arrual Jazz Mort, amb una traducció molt sui generis de les lletres originals dels clàssics del jazz i del dixie.

  Per més informació consulta aquí.

  La entrada ‘Cultura a la Fresca’ du els millors espectacles a distints carrers i places de Marratxí cada dissabte d’agost aparece primero en Marratxí.es.