El Sispal Handbol Marratxí va perdre 31-37 contra el BM. Benidorm. Amb aquesta derrota els marratxiners queden a la desena posició amb 16 punts, lluny del descens però encara sense poder certificar la permanència.

El Sispal va començar amb bon peu el partit, però poc a poc el BM. Benidorm va apropar-se en el marcador i la primera part va acabar amb un ajustat 19-18. A la segona part es repetia la falta d’intensitat defensiva que permetia llençaments fàcils davant Joshua. Fins al minuts 45 els marratxiners dominaren el marcador amb avantatges d’un o dos gols. Fins que la gran actuació del porter del BM. Benidorm i l’encert dels alacantins varen permetre un contundent parcial de 0-5. Els marratxiners no varen saber reaccionar davant un rival que va jugar amb un alt nivell en defensa i en atac i amb molta velocitat de baló. Els alacantins van ser molt contundents en atac gràcies al gran encert de Vicente Benito, que va acabar el partit amb 12 gols, i Sergio Soler, amb 7.

L’entrenador Gerard Mwanjele té tota la setmana per corregir errades i enfortir el sistema defensiu del Sispal, que tan bons resultats havia donat en jornades anteriors. El pròxim partit serà davant el CB. Maristes Algemessí el diumenge 28 de març a les 12:30, al Poliesportiu La Salle de Pont d’Inca.