El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, i el batle de Marratxí, Miquel Cabot, han visitat la zona de Cas Capità del municipi, on s’han duit a terme actuacions de millora gràcies al finançament del Consell de Mallorca a través del Pla d’ajudes per a obres i serveis de competència municipal.

El Pla d’Embelliment de Cas Capità ha aportat solució a l’estat deficient de la pavimentació de la zona, a la manca d’accessibilitat i als problemes d’aparcament. La majoria d’actuacions s’han fet a l’avinguda Gabriel Alomar, però també hi ha hagut intervencions menors per millorar les voravies a altres carrers propers.

La finalitat d’aquesta reforma era millorar l’espai urbà de Marratxí, així com aconseguir més seguretat per a vianants i ciclistes, ja que s’ha reduït la velocitat dels vehicles i s’han augmentat els vorals. A més, s’han millorat els serveis a la ciutadania, ja que s’ha guanyat lloc per a una nova parada de bus i s’ha adaptat la il·luminació per a vianants.

El batle de Marratxí, Miquel Cabot ha explicat que “estam molt agraïts al Consell per aquesta col·laboració constant que tenim amb ells i que significa tantes inversions positives per al nostre municipi”. El conseller Alzamora ha explicat que el Consell disposa de diversos plans d’ajudes per als ajuntaments de Mallorca, i l’objectiu d’aquestes inversions sempre són millorar els municipis i fer-los més atractius i amables per a la ciutadania. “En aquest cas, hem aportat 146.000 euros i veim com aquesta zona urbana de Marratxí ara representa el que volem per als nostres pobles: uns espais públics més accessibles i cuidats, amb millors serveis”, ha explicat Alzamora.

Miquel Cabot i Jaume Alzamora han estat acompanyats Joan Francesc Canyelles, primer tinent de batle de Marratxí, Neus Serra, segona tinent de batle, i Miquel Lluís Mestre, director insular de Suport i Gestió Municipal.