Cata Coll i la cridada al seu pare a les 5.00 de la matinada: “Soc Titular!”

  203

  Eren les 5.00 de la matinada a Mallorca quan va sonar el telèfon del pare de Cata Coll, una trucada des d’Austràlia amb la seva filla a l’altre costat donant-li una gran notícia: “Papà, soc titular!”. El seleccionador, Jorge Vidal, va donar la titularitat a Coll per jugar els octaus de final del mundial de futbol femení contra Suïssa. El partit va acabar amb una victòria de les nostres jugadores per un 5-1, signant el pas a quarts de final contra Països Baixos aquest divendres.

  Per altra part, el president de la RFEF, Luis Rubiales, va entregar la insígnia d’or a Coll com és habitual quan una jugadora debuta amb la selecció absoluta, la protagonista va rebre l’ovació de les seves companyes i va dirigir unes paraules d’agraïment.

  Coll, després del partit va assegurar que “no es pot debutar millor, ni somiant-ho” i també va afegir que ella veu que l’equip molt unit i assenyala que totes les seves companyes tenen molt bon nivell.

  Tot un premi aquest debut mundialista per a la jugadora de Marratxí, que després d’un any lesionada va tornar als terrenys de joc i després de guanyar Lliga i Champions amb el seu equip, el FC Barcelona, va ser convocada de manera sorprenent per al Campionat del Món (és habitual reserva en l’equip blaugrana) i aquest dissabte va passar de tercera portera de la selecció a titular en el partit més important de l’onze nacional en aquest Mundial.

  Des de Marratxí, el consistori i els seus veïnats li mostren el suport i la confiança que tenen amb ella, i ja fa molt de temps que la consideren com el que és, una campiona.