Aspanob rep una ajuda de 4.500 euros de l’Ajuntament de Marratxí

    173

    El batle de Marratxí, Miquel Cabot; la regidora de Serveis Socials, Aina Amengual i el president de l’Associació de pares i nins malalts amb càncer de les Illes Balears (Aspanob), Jaume Coll, han signat l’acord pel qual l’Ajuntament concedeix una subvenció de 4.500 euros a aquesta entitat amb l’objectiu de donar suport econòmic al programa que ofereix Aspanob així com a les despeses generades per dur a terme la seva tasca social.

    L’Associació de pares de nins amb càncer treballa amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels nins i nines malalts amb càncer de les Illes Balears i la de les seves famílies . Per a aconseguir-ho ofereix un programa d’atenció integral que inclou pisos d’acollida, programa de suport psicosocial, suport escolar, ajudes econòmiques i activitats d’oci i temps lliure.

    A proposta de l’àrea de serveis socials, l’Ajuntament de Marratxí fa arribar la subvenció de 4.500 euros a l’associació Aspanob. Així, aquesta entitat amb el seu valor social, podrà seguir treballant a benefici dels infants amb càncer i les seves famílies. D’aquesta manera, l’Ajuntament facilita la tasca i el desenvolupament de projectes dels que també la ciutadania de Marratxí se’n veu beneficiada.

    L’Associació de Pares de Nens amb Càncer de Balears (ASPANOB) té com a objectiu millorar la qualitat de vida dels nins i les nines amb càncer de Balears, proporcionant nombrosos serveis orientats a satisfer les necessitats de les famílies que han d’enfrontar-se a aquesta complicada situació.