La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha rebut al Consolat de Mar al batle de Marratxí i la plataforma Son Bonet Pulmó Verd que reclama que Aena no instal·li un parc fotovoltaic als seus terrenys aferrats a l’aeròdrom de Son Bonet.

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha explicat que la presidenta del Govern ha mostrat la seva empatia amb les reivindicacions de la plataforma Pulmó Verd. A més, Cabot ha assegurat que està convençut que la presidenta del Govern farà tot el que estigui en la seva mà per aconseguir les seves reivindicacions i perquè l’espai del Pla de na Tesa aferrat a Son Bonet continuiï sent d’esbarjo per als veïnats de la zona.

Per la seva banda, Manel Gomáriz, portaveu de la plataforma Pulmo Verd, s’ha mostrat satisfet de la troabada amb la presidenta Francina Armengol. “Ens ha dit que recolza la nostra posició i lo bó és ue hem pujat un escaló més perquè durà la nostra reivindicació a Madrid i això és el que volien, que Aena reflexioni i cedesqui aquest espai que fa 40 anys que nosaatres utilitzam com a zona d’esbarjo gràcies a la contraprestació que ens fa Aena per haver d’aguantar renou d’avions tot el dia”.