Amb la Fira del Fang, torna una nova edició de Fang Cuina

    463

    Des de demà, dia 5 de març i fins al 26 del mateix mes, se celebra a Marratxí una nova edició, la tercera, de la Mostra de Gastronomia i Ceràmica, Fang Cuina, la iniciativa que uneix aquests dos àmbits amb la finalitat de promocionar-los aprofitant la celebració de la Fira del Fang.

    Fang Cuina És una proposta de l’àrea de Comerç, que ha rebut una gran acollida per part de la restauració local, fins al punt que 18 restaurants s’hi ha adherit i oferiran als seus clients la millor cuina local servida amb plats fets a les olleries de Marratxí. 

    S’ha de tenir en compte, a més, que la temàtica central de la Fira del Fang d’enguany és la justament ‘Cuines del món amb ceràmica’. D’aquesta manera, a més de la segona edició de Fang Cuina, hi ha programades distintes activitats que uneixen fang i gastronomia. 

    És el cas de l’experiència gastronòmica ‘Gustatio Romana’, programada per al divendres 13 de març; el taller de pizzes de fang, impartit per Virgínia Massagué el dissabte 14; i el Peccata Minuta Tajin Edition, una iniciativa de Chef (in) que comptarà amb la participació dels reconeguts xefs Miquel Calent, Edu Martínez Gil, Pep Lluís Mayol i David Moreno.