Al voltant de 150 marratxiners han participat en la XLII Pujada a Lluc a Peu de la Part Forana

  185

  Aquesta matinada s’ha celebrat la tradicional Pujada a Lluc a Peu de la Part Forana amb la participació d’uns 150 habitants de Marratxí. L’Ajuntament de Marratxí, des de l’àrea de Cultura, ha ajudat amb el trasllat dels veïns fins a Inca, on s’iniciava la pujada, incorporant tres autocars que han passat pels sis nuclis principals recollint els participants. 

  També ha col·laborat Protecció Civil que ha ajudat amb la col·locació de la carpa sanitària i han donat avituallament als participants. 

  Una vegada ha finalitzat la pujada, el batle de Marratxí, Jaume Llompart, i la regidora de Cultura, Carmen Cañellas, han fet una ofrena lliurant un siurell de Sant Marçal i una panera plena d’aliments i, just després, han assistit a la missa. 

  La tornada al municipi també s’ha facilitat amb un bus de Lluc fins a Marratxí deixant els participants en el punt on els havia recollit a la matinada. 

  Per altra banda, des de l’Ajuntament, volen intentar recuperar la pujada de Lluc pròpia des del municipi que fa uns anys es feia.