350 joves varen participar dissabte a la quarta edició de l’Apocalipsi Zombie

  319

  Devers 350 joves varen participar el vespre i la nit de dissabte a la quarta edició de l’Apocalipsi Zombie, la festa més terrorífica de totes les que se celebren al llarg de l’any a Marratxí. Igual que els darrers anys, la festa va fer-se complex poliesportiu d’Es Figueral. 

  Els participants, inscrits amb caràcter previ, varen haver de superar fins a sis proves diferents per aconseguir l’antídot que els evitàs convertir-se en morts vivents. Els que ho varen aconseguir varen endur-se premis distints, camisetes, motxilles o polseres.

  Apocalipsi Zombie és una festa promoguda per l’Ajuntament i emmarcada dins l’oci alternatiu, confrontat totalment al consum d’alcohol i drogues entre la  joventut. En aquest sentit, el batle, Miquel Cabot, explica que “fa temps que des de l’Ajuntament estam fent feina en aquesta línia i estam satisfets perquè de cada vegada veim com la joventut de Marratxí es va conscienciant respecte a la necessitat de gaudir d’un oci saludable”. 

  La regidora de Joventut, Irene García, destaca que festes com aquesta “ajuden la joventut del municipi, amb molts nuclis dispersos, a ajuntar-se i viure un oci diferent. L’objectiu és promoure i tenir una joventut sana i unida socialment”.

  De la seva banda, la regidora de Serveis Socials, Aina Amengual, hi afegeix que “des del nostre departament estam fent feina per tal que la joventut de Marratxí tengui com a sinònims Txi-Fest i oci alternatiu. D’altra banda, intentam també que aquest tipus de festa tingui una regularitat en el calendari. Ja estam preparant la propera cita per dia 30 de novembre”.

  Finalment, Maribel Cayuelas, dels Espais Joves, subratlla que “tot es va dur a terme dins de la normalitat, sense incidents de cap tipus i, igual que els darrers anys, amb bona participació de la joventut de Marratxí”.