Protecció Civil compta amb nou material per a l’actuació davant les incidències per mal temps

291

A causa dels avisos de fortes tempestes per als pròxims dies, l’Ajuntament de Marratxí ha adquirit amb antelació material de poda per a poder fer front a les conseqüències de les possibles inclemències del temps.

El batle de Marratxí, Jaume Llompart, el primer tinent de batle, Pedro Bestard, i el regidor de Neteja Viària, Parcs i Jardins, Juan Antonio Estarellas, van poder comprovar “in situ” la falta d’utensilis del grup de voluntaris de Protecció Civil diumenge passat 27, quan es varen efectuar diverses tasques de neteja de clavegueram i tala de l’arbratge que obstaculitzava el pas després de la tempesta. Les inclemències meteorològiques varen deixar desenes d’incidències per caiguda de pins i branques en la via pública en diversos punts de Marratxí.

Entre el material adquirit hi ha diverses serres de dues mans, tisores de poda, destrals i una aixada. Protecció Civil també veurà ampliat el material per a poder recollir i transportar les restes de poda, com a diverses pales, rasclets i un cabàs de 42 litres de capacitat. A més, s’ha augmentat el material de seguretat individual, com les ulleres i guants protectors.