Més de 800 alumnes de nou col·legis han participat a la XIX Diada d’Educació Viària

210

1L9A0370

Aquest matí, s’ha celebrat a la plaça de Sa Cabana i carrers adjacents la dinovena edició de la Diada d’Educació Viària de Marratxí, que ha comptat amb la participació de 820 alumnes de nou col·legis del municipi. Són alumnes d’educació infantil, de primer i segon de primària i d’educació especial. Al llarg del matí, han passat per la Diada el batle, Joan Francesc Canyelles, el tinent de batle, Miquel Cabot, el regidor de Seguretat Ciutadana, Antoni Mangiova, i altrs regidors de l’equip de govern.

 Un any més, la Diada d’Educació Viària s’ha confirmat com la gran festa de cloenda del programa formatiu que, en aquesta matèria, la Policia Local du a terme en els centres formatius del municipi. Aquest curs, aquesta formació ha arribat a més de 5.000 alumnes.

La Diada d’enguany ha mantingut l’estructura habitual d’altres anys, però també ha incorporat novetats significatives. És el cas, per exemple, del taller que vincula fang i educació viària. També ha destacat com a novetat l’exposició, amb plafons informatius, ‘Els orígens de l’educació viària a Mallorca’, a càrrec de la Universitat de les Illes Balears (UIB). Com de costum, hi ha hagut mostra de vehicles policials i d’emergència, parcs infantils de trànsit, castells inflables, animació musical i exhibició de la unitat canina de la Policia Nacional.

La entrada Més de 800 alumnes de nou col·legis han participat a la XIX Diada d’Educació Viària aparece primero en Marratxí.es.