Motor Retro Marratxí celebra una 19 edició multitudinària

413

La denovena Fira Motor Retro, dedicada als vehicles a motor antics i clàssics, ha tornat aquest cap de setmana a Marratxí amb una alta presència d’expositors i molts de visitants. La Fira s’ha celebrat a l’esplanada de la Verònica, on hi havia una setantena d’expositors, ha estat organitzada per l’associació Motos Històriques de Mallorca, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Marratxí. “Hem tingut una fira fenomenal, amb molts d’expositors i el diumenge amb molts de visitants. Els expositors que han vengut de la península ens han dit que ha estat una fira molt positiva i inclús algú ens ha assegurat que era la millor a nivell nacional”, conta Antoni Bestard, secretari de Motos Històriques de Mallorca.

Com era d’esperar, aquesta edició ha comptat amb un alt nombre de visitants i d’expositors, regionals i nacionals, després que la pandèmia impedís durant dos anys consecutius la celebració de Motor Retro. Professionals, visitants i curiosos han gaudit de veure vehicles clàssics i també han aporfitat per comprar accesoris i peces en el tradicional mercat de segona mà.

Enguany hi ha hagut una exposició temàtica de cotxes anteriors a l’any 1940 i també per part del club es va fer una exposició de motos anteriors als anys 40. I, fins i tot, s’ha exhibit un Delorean, el reconegut cotxe de la pel·lícula Regreso al futuro.

El regidor de Cultura, Josep Ramis, fa un balanç molt positiu de Motor Retro Marratxí “per haver celebrat la fira després de dos anys de no poder fer-ho per la pandèmia. Hi havia molta expectativa perquè dins el sector del cotxes clàssics és un dels esdeveniments més esperats de l’any. Hi va haver una setantena d’expositors i també molts de visitants i la veritat és que tothom estava molt satisfet”.

Antoni Bestard s’ha mostrat molt satisfet del balanç de la Fira.”Estam molt contents per l’èxit obtengut i molt agraïts a la feina de l’Ajuntament de Marrratxí i a tot el personal del Consistori perquè sempre ens han atès i ens han resolt qualsevol inconvenient”.