“Cultura a la fresca”, espectacles tots els dissabtes d’agost i mesures de seguretat sanitària

1460

L’Ajuntament de Marratxí ha tornat a programar enguany la iniciativa “Cultura a la fresca” amb l’objectiu d’oferir als ciutadans i ciutadanes del municipi una alternativa d’oci i cultura a l’aire lliure, a través de combats de gloses, teatre i concerts, que se celebraran a espais públics oberts, alternant diferents nuclis de població, com s’ha fet a les passades edicions.

Així, respectant totes les mesures de prevenció i distància personal, les actuacions començaran el proper dia 4 d’agost amb un combat de gloses a càrrec de Glossadors de Mallorca, al pati exterior de Ca ses Monges, a es Pla de na Tesa.

A aquesta primera actuació seguiran 4 més, fins completar tots els dissabtes del mes d’agost. El dissabte dia 8 tindrà lloc 2 pájaros a tiro, un concert tribut a Joaquín Sabina i Joan Manel Serrat, que se celebrarà a lapista exterior del Poliesportiu municipal d’es Figueral. El dissabte 15, Microteatre per cites ocuparà es Campet de sa Cabaneta. El teatre infantil d’En Joan des Fabiolet divertirà dia 22 al més menuts al Parc municipal de Cas Capità i, finalment, el dia 29, Les Tecles de Samper, amb Tomeu Moll-Mas, un concert de música clàssica contemporània, serà la cloenda d’aquest cicle, al jardí del Museu del Fang de sa Cabaneta.

Les persones interessades en assistir-hi poden realitzar la reserva d’entrades a cultura.marratxi.es (fins exhaurir aforaments).